Vaihto- ja palautusehdot

  • Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme info@urheiluverkkokauppa.fi. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle tai lähetämme tilalle oikean tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 5,90 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös jos paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
  • Tee tilaus nettikaupassa kaikessa rauhassa ja yritä määrittää tuotteen koko mahdollisimman tarkasti! Jos olet epävarma mikä koko olisi hyvä niin laita viestiä info@urheiluverkkokauppa.fi niin neuvomme asiassa parhaamme mukaan.
  • Pyrimme lähettämään tilaukset 1-7 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huomaathan että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta. Keskimääräinen toimitusaika on 4-9 arkipäivää.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse osoitteeseen info@urheiluverkkokauppa.fi

YHTEYSTIEDOT

info@urheiluverkkokauppa.fi
urheiluverkkokauppa.fi